DOM PÉRIGNON VINTAGE 2006 END OF YEAR LIMITED EDITION ONTWORPEN DOOR BJÖRK EN CHRIS CUNNINGHAM

image002Ter ere van het ontstaan van de eerste plénitude van Dom Pérignon Vintage 2006 hebben zangeres Björk en visueel kunstenaar Chris Cunningham samen een Limited Edition set ontworpen. Zij lieten zich hierbij inspireren door het moment waarop de Dom Pérignon vintage 2006 voor het eerst de kelders verlaat en het licht ziet. Björk en Chris Cunningham willen met deze unieke Limited Edition de onmiskenbare link tussen de fysieke en emotionele wereld laten zien.

Bij het ontwerpen van deze End of Year Limited Edition visualiseerden Björk en Cunningham een schijnende lichtstraal in buitenaards groen licht die van bovenaf op de fles Blanc schijnt. Optisch lijkt de straal dwars door het glas heen te schijnen. De stralen licht die aan de fles weten te ontsnappen, belichamen het gevoel dat vrijkomt bij het proeven van deze vintage, een sensatie die ontstaat in het hoofd wanneer de champagne van Dom Pérignon het hart binnendringt en verwarmt met haar unieke en ondefinieerbare licht.

Lees ook:Dom Pérignon Methamorphosis by Iris van Herpen
Lees ook:Bill Cunningham New York op het witte doek
Lees ook:Mode-ontwerpster Malandrino ontwerpt fles voor Cointreau
Lees ook:Christian Lacroix ontwerpt Evian fles
Lees ook:Alexander Wang ontwerpt evian® limited edition fles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>